PIGMENTED SKIN REGENERATION Pigmentfolthalványító Próbacsomag
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

 

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 

 • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések. Keressetek minket!
 • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
 • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

 

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Minőség

 

 • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
 • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
 • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
 • Szintetikus anyagoktól mentes
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

PIGMENTFOLTOS BŐR REGENERÁLÁSA

LIGHTENING Test Pack,Travel Pack

PIGMENTED SKIN REGENERATION Pigmentfolthalványító Próbacsomag
Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

6 db 5 ml

7 460 Ft
Írjon Ön is véleményt

Pigmentfolthalványító Próbacsomag


A Pigmentfolthalványító próbacsomag tartalmazza a Lightening kezelési sor hightech natúrkozmetikumait, melyek aktív hatóanyagai intenzíven regenerálják a sérült bőrt és segítik az egységes és egészséges bőrszín kialakítását.

Az innovatív növényi hatóanyagok szabályozzák a bőr melanintermelését, a speciális növényi kivonatok  a meglévő pigmentfoltokat halványítják, ezáltal regenerálják és fiatalítják a bőrt.

Az LIGHTENING válogatás kozmetikumainak hatásmechanizmusa egymásra épül. A hatóanyagok segítik a bőrfunkciókattáplálják és védik bőrt

Télen és nyáron is alkalmazható hatékony kozmetikumok! A LIGHTENING ápolás kiválóan alkalmas minden bőrtípusra, melyeken pigmentfoltok, elszíneződések találhatóak. A próbacsomag lehetőséget ad, hogy a saját bőrén tesztelhesse 100% természetes hightech LIGHTENING regeneráló natúrkozmetikumainkat.

 
Legfőbb hightech bioaktív összetevők:

Alfa arbutin - Niacinamid (B3 vitamin) - Citromhéj bioferment - Nonapeptid 1 (Melaninszintézist szabályozó peptid) - Deutérium csökkentett víz - Ceramide komplex - Urea - Tripeptid 5 (Kollagénszintézist fokozó peptid) - Glikán építő peptid (bőr mátrix szerkezetét erősítő Peptid)- L-prolin - Stabil C-vitamin - Hialuronsav (3 féle) - Ferulasav - Allantoin - Stabil vitamin C 2% - Vitamin E - Liposzóma komplex - Bio Totarol

 
KINEK AJÁNLJUK?
 • Az arcbőröd egyenetlen színű, pigmentfoltok, fotokárosodási foltok tarkítják
 • Szeretnéd elkerülni a szintetikus szerek alkalmazását
 • Célod arcbőröd regenerálása
 • Olyan kozmetikumokra vágysz, melyek hatékonyan szabályozzák a bőr melanintermelését
 • Olyan kozmetikumokra vágysz, melyek hatékonyan halványítják a meglévő foltokat
 • Olyan kozmetikumra vágysz, mely bőrápoló hatásán kívül kiváló fiatalító hatással is rendelkezik
 

Nappali ápolás hightech kozmetikumai:

 

Éjszakai ápolás hightech kozmetikumai:

 

Kiszerelés: 6 db 5 ml airless adagoló a natúr-bio kozmetikumoknak megfelelően

 

BIO Összetevők - FAIR TRADE - VEGÁN

 

Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

6 db 5 ml

7 460 Ft
Írjon Ön is véleményt

hightech natural skin therapy

Ellenőrzött tisztaságú hatóanyagok

7 460 Ft
A termékhez még nem érkezett vélemény.

Vélemények a termékről

A termékhez még nem érkezett vélemény.

×
×